Na lyže či na běžky?

https://www.kinobox.cz/kino_program/absence-blizkosti/7dni t=UTF-8″>

Nastal ideální čas na zimní radovánky. Lyžaři, běžkaři a snowboardisté se mohou radovat! Konečně je zima jak má být a můžeme vyrazit na hory. Dokonce si zimních radovánek užijeme i v naší blízkosti a rozhodně nemusíme nikam za hranice. I naše blízké hory poskytují skvělé vyžití pro zimní sporty. Právě teď je ten nejlepší čas vytáhnout běžky nebo lyže a zajet si s celou rodinou na hory! Pokud i vy milujete zimní sporty, pak pro vás máme hned několik typů, kam si zajet užít si sněhu. Velmi oblíbenými destinacemi jsou Čenkovice nebo Červená Voda. Je to tím, že zde naleznete skvělé sjezdovky s lanovkami a užijete si i malebného prostředí.

zima lanovka

Proto si zde můžete najít i perfektní trasy na běžky. Právě teď je sníh v tom nejlepším stavu jak na lyžování, tak na běžky a je čas vyrazit na víkend do jednoho z oblíbených resortů! Zimního času si může užít skutečně každý i nelyžař. Buková Hora je velmi oblíbeným místem, a to nejen pro lyžaře a běžkaře. Užít si zde můžete i horskou turistiku a poznávání okolí. Děti si mohou užít sáňkování anebo se třeba přihlásit do lyžařské školy. Tak jako tak si užijí skvělý čas na horách se spoustou sněhu. Právě je v provozu několik lanovek a vy si můžete vybrat sjezdovku, která vám nejvíce vyhovuje.

lyžaři hory

Všude je dostatek sněhu a proto pospěšte, dokud je na to perfektní počasí! Pokud se plánujete v této oblasti pozdržet déle, najdete zde i možnost ubytování kousek od sjezdovek. U sjezdovky nebo v blízkém okolí najdete příjemné apartmány se stravou a vy si můžete užít prodlouženého víkendu s celou rodinou. Kdo by neocenil po náročném dni a intenzivním sportu trochu odpočinku v teple a něco dobrého teplého k jídlu a pití? Právě v Červené Vodě najdete skvělou restauraci, která je hned po ruce! Červená Voda restaurace https://www.skibukovka.cz/cz/lyzovani/obcerstveni/restaurace nabízí českou kuchyni, na kterou si přijde jistě každý strávník. Můžete ale také ochutnat místní speciality. Výběr je pestrý a určitě vám přijde vhod po intenzivním sportu!